Утре кога ќе ми пројде цел живот пред очи баш да видам кои купачи боље ми стоеја

Не биди ѓубре

Уметничка инсталација од непознати таленти

Оваа прекрасна уметничка инсталација од цела Македонија е превземена од групата Не Биди Ѓубре на ФБ каде секојдневно членовите, љубители на уметноста, ни постираат фотографии од овие прекрасни и бесценети дела, длабоко уметнички, пренесувајќи ни ја моќната порака од непознатите автори „И јас сум ѓубре“ или „Je suis ѓубре“. Прекрасно, несфатено, благодаревско…артои!!!

Tags
Back to top button
Close