Проценувам луѓе погрешно. Цена по договор.

Земјата е тркалезна, да не речам рамна

#ЕмисијаНаИнтернет

Јове сите го знаете, најсоцијалниот твитерџија од кога е измислена мрежата и вечно со идеи за нешто ново. #ЕмисијаНаРадио одеше пред неколку години и беше сериозен хит меѓу таа мала Твитер заедница во тоа време. Сега, бидејќи Digital Killed The Radio Star, емисијата се сели на интернет, и во првата гостин е Тигаз, Јове е десно не можете да го промашите, а лево се Владо и телефонот. Идемо

Tags
Back to top button
Close