Некои девојки кога дечкото ќе направи глупост се караат. Јас сум од оние што преќутуваат, му мењаат лозинки и си гледаат сеир

Св. Валенфун

Сите сме некому спешл селекшн

Убаво е ако некој сака да ти покаже дека те сака и убаво е да знаеш дека те сака ама не знае како да ти покаже. За љубов и вино не треба прилика, расположение или повод. Уживајте во виното и во љубовта и запамтете, сите сме некому спешл селекшн само треба да го видиме тоа…тука

Tags
Back to top button
Close