Имам толку итар план, што можеш да му ставиш мустаќи и да го викаш Пејо

Горе доле најдоброто од LFW

Burberry, Erdem, Victoria Beckham издоминираа

Модната Недела во Лондон траеше 14-18.02, продолжува  Милано 18-24.02…Лондон вика вака

Tags
Back to top button
Close