Многу ме нервираат луѓе што доаѓаат на време, ко да јас сум им крива шо ме чекаат по 20 минути!

Гејминг или гејмање прашање е сега

Емисијата на интернет каде Јове кажува вицови во обид

Гостинка ни е @Si_Marienne девојката што црта аватари на Твитер, гејма и го трпи Јове коа кажува вицови од типот доаѓа едно типче и му вика на друго типче…  Емисијата е за графички дизајн, гејминг или гејмање и како преку гејмингот Јове мисли дека докажа дека земјата е РАМНА. @Si_Marienne ја чекаме пак во Емисијата на интернет кога ќе нацрта 1000 аватари.

 

Tags
Back to top button
Close