Ко ќе ме прашаат шо сакам да јадам….се глеа по мене, све сакам да јадам!

Не читаат сите книги на плажа

Некои си играат во песокот

Веројатно максимум од игри со песок што знаете е да ја превртите кофичката и да ви фали пола скулптура. Знам, исто и мене. Некои ги бива малку повеќе, а мислам они и немаат кофичка.

Tags
Back to top button
Close