Ми вика пиел апчиња за смирување…џабе ги пиеш, нема да ти се смирам!

Скопје пред да го дофатат дилерите на маркици

Градот убав

Скопје бил убав град. По катастрофалниот земјотрес изграден е одново и плански, убав и многу зелен град. После дојдоа градоначалниците и урбаните атентатори. Кратка многу тажна приказна. 

 

 

Tags
Back to top button
Close