Кој ми го зема сеедното да ми го врати да си го пуштам на најјако

  12/03/2023

  Победете ги манипулаторите во нивната игра

  Манипулативните луѓе се оние кои ги прикажуваат своите интереси како ваши интереси. Овие луѓе ќе дадат сѐ од себе за…
  03/03/2023

  За манипулаторските работи

  Манипулацијата е секој обид да се поигра со емоциите на една личност за да се натера да дејствува на специфичен…
  27/02/2023

  Не е кафе само за стискање желби

  Италијанците се познати по нивната љубов кон кафето, но додека повеќето уживаат во еспресото поради неговиот вкус, уметникот Џулија Бернардели…
  25/02/2023

  Посесивноста е кралица на токсичните врски

  Како прво, посесивноста не е знак на љубов. Да почнеме од таму.  Таа фразата „биди мој“ што ја гледаме по…
  15/02/2023

  Жените сакаат мажи што ги смеат

  Секој може да ве расплаче, но само одредени луѓе можат да ве насмеат. Смеата ослободува ендорфин, кој прави да се…
  01/02/2023

  Не е до мене, до тебе е!

  Да се ​​отстрани некој од нашиот живот е тешка одлука. Без разлика дали станува збор за романтичен партнер, член на…
  Back to top button
  Close