Читам некој текст “луѓето секој ден се глупираат”…луѓе, јас можам и ноќе тоа

Горе доле најдоброто од LFW

Burberry, Erdem, Victoria Beckham издоминираа

Модната Недела во Лондон траеше 14-18.02, продолжува  Милано 18-24.02…Лондон вика вака