Од Викинзи научив дека колку непријатели и да имаш увек ќе ти го спопика некој од најблиските!

Впрочем

Измодерено

Артои

Во меѓувреме на Off.net.mk

Инаграм

Работи кои ги сфаќаме подоцна

Животот е полн со лекции, обиди, неуспех, повторно подигање, учење и движење напред. За секој тежок период велиме „беше добра лекција“ ама стварно па не мора да учиме баш на…

Мажите сакаат амбициозни жени

Мажите со амбициозни партнерки се чувствуваат помотивирано, сакаат амбициозни жени ама не секогаш се спремни да им пријдат. Но, ако успеат да ѝ се допаднат и почнат да излегуваат…

Инаграм

Впрочем

Измодерено

Артои

Во меѓувреме на Off.net.mk