Сечиј живот пишува романи само мојот сметки!

Не биди ко другите за Валентајн

Направи уникатен подарок

Тоа со големите подароци за Валентајн малце ми е живи глупости ама ок кој како сака. Јас ви најдов неколку интересни работи кои можете сами да ги направите и да издоминирате

Селфињата спакувај ги во кутија, вака не се бришат

Надувај балони и направи срце па сликајте се во него

и ти купи тегли за кафе и сега не знаеш што со нив? Исто

Вештачко цвеќе во срце, не знам дали е лесно да се направи ама мене ми се свиѓаше