Она кога со месеци не ти плаќаат фактури а ги гледаш на Фејсбук дека супер проаѓаат на одмор и викенди. Лајк.

Не биди ѓубре

Уметничка инсталација од непознати таленти

Оваа прекрасна уметничка инсталација од цела Македонија е превземена од групата Не Биди Ѓубре на ФБ каде секојдневно членовите, љубители на уметноста, ни постираат фотографии од овие прекрасни и бесценети дела, длабоко уметнички, пренесувајќи ни ја моќната порака од непознатите автори „И јас сум ѓубре“ или „Je suis ѓубре“. Прекрасно, несфатено, благодаревско…артои!!!