Го тргнав креветот да исчистам одоздола. Убаво ми текнува дека имав точак.

Не читаат сите книги на плажа

Некои си играат во песокот

Веројатно максимум од игри со песок што знаете е да ја превртите кофичката и да ви фали пола скулптура. Знам, исто и мене. Некои ги бива малку повеќе, а мислам они и немаат кофичка.