Ако имаш 6 пропуштени повици од девојка ти во еден саат брзо раскини го договорот, смени оператор, земи го пасошот и трчај на аеродром!

Уметност која може да се јаде

Ама ќе ви биде жал да го направите тоа

Лиз Џој е уметничка душа која знае да создаде артови со помош на шеќер и шлаг, а неодамна го открила и својот талент за печење пити и нивно декорирање, до степен што е невозможно да се настрвите, затоа што ќе бидете сконцентрирани на воодушевување.

За разлика од многу свои други колеги, Лиз својот талент го открила долго пред короната. Таа повеќе од деценија работи на илустрации, па на изработка на форми од шеќер за декорација на торти, а нејзината желба да готви потекнува од пред неколку години. Освен пити, подготвува и декорира и торти и колачи, а понекогаш и држи онлајн курсеви за декорирање преку Фејсбук.

И овојпат нема да должам многу со зборови и објаснувања, туку ве оставам самите да видите колку сето ова изгледа бајковито (и вкусно):