Кое е поважно работно место “десна рака” или “втор чоек”?

Цвеќиња за заборавените

За да не се исушат

Кога си бевме во карантин почнавме да се занимаваме со нешта на кои порано воопшто не сме обрнувале внимание. Секако, оваа тема не може да помине без „скинкер“ навиките, но и одгледувањето домашни растенија.

Сепак, тоа е за оние кои нема да ги заборават предолго, кои редовно ќе ги полеваат и кои ќе знаат како да се грижат за нив со љубов и внимание. Но, Mabel Low најде многу убаво решение за потрајна опција, што не е пластични цвеќиња кои собираат прашина низ дома. Изработува најразлични видови цвеќиња, рачно, од хартија и картон, а сето тоа го прави со голема прецизност, што ако не знаете, нема ни да забележите дека се работи за вакви изработки.

Можете да си изберете сукуленти, орхидеја, букет, сончоглед, што и да сакате. Ако сте креативни и вие самите, тогаш искористете ја оваа идеја за и самите да се испробате дали ве бива за вакви работи. Можеби и ќе успеете да направите нешто вака прекрасно и притоа да бидете сигурни дека никој неодговорен нема да ги исуши и уништи за неколку дена.