Уживам во кафево ко да ми е задње пошо кај и да е ќе дознае мајка ми дека стаив у машина бели и шарени заедно

Browsing Category

Впрочем

Не е забавно, незрело е

Живеете во исти градови, посетувате исти училишта, се движите во слични кругови, ги учите истите работи, се забавувате на исти места, одите на исти на…
Повеќе