Кога некој после терминот пушење ќе се истакне со “а цигари?” јас вадам одма тефтерче и ја запишувам таа убиствено пресмешна финта евер

Browsing Tag

Бакнеж

Емили, музата на Климт

Емили Луис Флоге е родена во Виена во 1874 како четврто дете на Херман Флоге кој бил производител на цевки. Имала две сестри и еден брат. Нејзината…
Повеќе