Не им верувам на луѓе кои ги оговараат своите пријатели пред мене

Browsing Tag

Барби

Барби била спонзоруша

Лили била лик од стрип кој се објавувал во Bild-Zeitung, модерна и смела, со долги нозе, сексипилна пин ап девојка. Стрипот бил со суптилна еротска…
Повеќе