Ако ги буткаш од себе луѓето што те сакаат ќе останеш со тие што те користат

Browsing Tag

берза

Уметничка берза

Кога ќе се спомне берза, на сите најпрво ни текнува на бројки, проценти, графикони и дијаграми, но очите на Гледис Ортеза ги гледаат на малку поинаков…
Повеќе