Многу ме иритираат глупости и лаги од типот “Жените седат дома и оговараат”…ние оговараме и на гости!

Browsing Tag

Билд Лили

Барби била спонзоруша

Лили била лик од стрип кој се објавувал во Bild-Zeitung, модерна и смела, со долги нозе, сексипилна пин ап девојка. Стрипот бил со суптилна еротска…
Повеќе