Ако имаш 6 пропуштени повици од девојка ти во еден саат брзо раскини го договорот, смени оператор, земи го пасошот и трчај на аеродром!

Browsing Tag

Билд Цајтунг

Барби била спонзоруша

Лили била лик од стрип кој се објавувал во Bild-Zeitung, модерна и смела, со долги нозе, сексипилна пин ап девојка. Стрипот бил со суптилна еротска…
Повеќе