Носам толкава ташна пуна свашта шо да влезам у кафич и да нема место можам да извадам сепаре

Browsing Tag

Божиќ

Накитенки градови

Градовите полека почнуваат да се китат натпреварувајќи се меѓу себе кој покреативно ќе светне. Во некои градови има и божиќни маркети, плоштади и…
Повеќе