Нема везе оноа со морковите…другарка ми има изедено еден тон и упорно не гледа дека дечко и ја вара

Browsing Tag

Валентајн

Св. Валенфун

Убаво е ако некој сака да ти покаже дека те сака и убаво е да знаеш дека те сака ама не знае како да ти покаже. За љубов и вино не треба прилика,…
Повеќе