Кога знам дека ме лажат увек сум збунета дали мислат дека добро лажат или мислат дека јас сум глупа

Browsing Tag

Густав Климт

Емили, музата на Климт

Емили Луис Флоге е родена во Виена во 1874 како четврто дете на Херман Флоге кој бил производител на цевки. Имала две сестри и еден брат. Нејзината…
Повеќе