Во диетава ми пишува 70 грама пилешко на ден. Па јас 70 грама јадам за да видам дали е испечено!

Browsing Tag

елка

Накитенки градови

Градовите полека почнуваат да се китат натпреварувајќи се меѓу себе кој покреативно ќе светне. Во некои градови има и божиќни маркети, плоштади и…
Повеќе