Ќе си отворам ресторан, ќе го крстам Одмазда и ќе сервирам само ладни предјадења

Browsing Tag

Емили Флоге

Емили, музата на Климт

Емили Луис Флоге е родена во Виена во 1874 како четврто дете на Херман Флоге кој бил производител на цевки. Имала две сестри и еден брат. Нејзината…
Повеќе