Секси е брада од типот “3 дена”, а не “за Велигден планирам да се замонашам” брада!

Browsing Tag

емпатија

И емпатијата изморува

Имаме емпатија кон послабите од нас, кон поизмачените од нас, кон подобрите, кон полошите, кон фрустрираните, кон сите, влегувајќи во круг на емпатија…
Повеќе