Зошто во кафана коа ќе побарате мени носат само едно? Демек еден ќе чита на глас за сите или мислат другите не знаат да читаат?

Browsing Tag

забава

Светки и само светки

Оваа година светките се хит и не само на очи сега модерно е и на уста да се ставаат. Светките или попознато како глитери биле модерни во 80тите, но…
Повеќе