По повод светскиот ден на штедењето, те молам поштеди ме од твоите глупости

Browsing Tag

заштита од сонце

Моќта на SPF

SPF (фактор за заштита од сонце) е мерка за тоа колку добро кремот за сончање може да ја заштити вашата кожа од УВБ зраците, зраци кои предизвикуваат…
Повеќе