Многу се нервирам коа читам “како до рамен стомак за еден ден” и коа ќе ми падне парче од бурекот врз дисплејот

Browsing Tag

индустрија

Порно за озбилно

Порно индустријата е една од најголемите и тоа со причина. Се смета дека 90% од мажите гледаат порно, а гледаат и жените што паѓаат во несвест кога ќе…
Повеќе