Кога бев мала мислев дека само чоколадо со цели лешници може да ме развесели….кога пораснав сфатив дека сум била у право!

Browsing Tag

колаж

Чуда од колаж

Teresa Cucala e самоук уметник специјализиран за колаж. Со нејзината импресивна креативност успева да комбинира повеќе слики и да направи колажи кои…
Повеќе