Коа си мал сакаш да си постар, коа си стар сакаш да си помлад, коа си у средина појма немаш шо сакаш!

Browsing Tag

колумна

Св. Валенфун

Убаво е ако некој сака да ти покаже дека те сака и убаво е да знаеш дека те сака ама не знае како да ти покаже. За љубов и вино не треба прилика,…
Повеќе