Да даваа земјоделски субвенции за берење туѓо гајле пола народ ќе се обогатеше

Browsing Tag

Лили

Барби била спонзоруша

Лили била лик од стрип кој се објавувал во Bild-Zeitung, модерна и смела, со долги нозе, сексипилна пин ап девојка. Стрипот бил со суптилна еротска…
Повеќе