Постојат два вида на луѓе на плажа 1. излагај од вода да не се дерам народ да ме слуша 2. ИЗЛЕЗИ ОД ВОДА СЕА ЌЕ ГО ВИКНАМ ТАТКО ТИ ИЗЛАГАЈ

Browsing Tag

личен раст