– Едно шише вино! – Какво? – Полно!

Browsing Tag

меланхолија

Зима без меланхолија

Летово еве, заврши, почна да се стемнува порано, навечер веќе треба да си наметнеш нешто за да не ти е ладно и тоа значи дека нема да чекаме уште…
Повеќе