Еден вирус да е на цел свет јас ќе го фатам. И еден кретен да е на цел свет..

Browsing Tag

мигрена

Тригери за мигрени

За мигрените веќе имаме зборувано и заклучивме дека „Од стрес ти е“ не е секогаш причината, исто како што не е достудено на врат, седење на промаја,…
Повеќе