Логика на раскинување: ако те остави он е идиот, ако го оставиш ти е кретен

Browsing Tag

митра

Коктели ама здрави

Пиењето на ладен чај во летните месеци може да биде пријатна и освежувачка алтернатива за цел ден.  Еве неколку причини зошто ладниот чај е популарен…
Повеќе