Петарди, пошо ако до сега не сфатија у комшии дека си сељак сега да им е јасно

Browsing Tag

накитено

Накитенки градови

Градовите полека почнуваат да се китат натпреварувајќи се меѓу себе кој покреативно ќе светне. Во некои градови има и божиќни маркети, плоштади и…
Повеќе