Некои излагаат фраерски од проблеми, некои влагаат фраерски во проблеми. Јас сум под Б!

Browsing Tag

напредок

Фокусирај се на себе

Вниманието ни шета од еден во друг правец и некогаш е тешко да го задржиме фокусот на вистински важните нешта. Некогаш и е тешко да одредиме кои се…
Повеќе