Не знам зошто оставате све на кармата, не е убаво да чекате други да ви ја завршуваат работата

Browsing Tag

не биди ѓубре

Не биди ѓубре

Оваа прекрасна уметничка инсталација од цела Македонија е превземена од групата Не Биди Ѓубре на ФБ каде секојдневно членовите, љубители на уметноста,…
Повеќе