Колку и да ти е голем куферот несесерот не ти го собира

Browsing Tag

одбивање

И одбивањето е океј

Да бидеме реални, ако бидеме одбиени, без разлика дали е тоа на оглас за работа, од пријател, од личност која ни се допаѓа или од кој и да е, а сме…
Повеќе