Напрај им на луѓето 6 услуги и ако не напраиш една одма си лош. Не им праи услуги на луѓето, па ко ќе им треба нешо чекај ги да те премолат и да видиш после како си добар…ете и тоа ви го објаснив

Browsing Tag

осветлување