Колку и да ти е голем куферот несесерот не ти го собира

Browsing Tag

планета

Спомени од иднината

„Спомени од иднината“ е колекција на уметничката фотографка Кетрин Нелсон, првпат поставена во 2010, а сега доби и продолжение во 2020 година.…
Повеќе