Лошо е кога двајца се сакаат, а не се заедно ама уште полошо е да те фатам дека лажеш

Browsing Tag

промени

Промените плашат

Луѓе ко луѓе, си тераме по стара навика, па ако дојде момент да треба нешто ново да направиме, мислиме дека не знаеме како. Точно, клучниот збор е…
Повеќе