Со памтењето сум како Дори…освен ако не си ми згрешил нешто, тоа ќе ти го памтам!

Browsing Tag

#СакајСеСебе

Раскинавте? Па што?

Периодот после врската може да биде тежок и болен, но неопходно е за вашата емоционална благосостојба и личен раст да посветите некое време на себе.…
Повеќе

Не е до мене, до тебе е!

Да се ​​отстрани некој од нашиот живот е тешка одлука. Без разлика дали станува збор за романтичен партнер, член на семејството или пријател, одлуката…
Повеќе