Да повториме, недостатокот на домашно воспитување не ве праи фраери, ве праи сељаци, добро?

Browsing Tag

самопочит

Не е до мене, до тебе е!

Да се ​​отстрани некој од нашиот живот е тешка одлука. Без разлика дали станува збор за романтичен партнер, член на семејството или пријател, одлуката…
Повеќе