Не ми се јавил еве веќе една година..сеа нејќам увек да помишљам на најлошото ама…мислите дека може сме раскинале?

Browsing Tag

самотерапија

Проект – Неиспратено

Колку ли само пораки имате напишано, кои никогаш не стигнале до оној што треба да ги прими. Некогаш, ја истурате својата душа во пет реда текст, но на…
Повеќе