Сите луѓе имаат по еден емотивен инвалид во нивниот живот. На пример јас сум во вашиот.

Browsing Tag

светки

Светки и само светки

Оваа година светките се хит и не само на очи сега модерно е и на уста да се ставаат. Светките или попознато како глитери биле модерни во 80тите, но…
Повеќе