Луѓето “не сум јас таков” се секогаш такви!

Browsing Tag

скинкер

„Скинкер“ и во 2021

Во 2020 наеднаш добивме време да истражуваме за грижата за кожата, па им навлеговме на серумите, витамините, ретинолите, киселините за хемиски пилинг…
Повеќе