Прав маж ќе тресне со раката на маса и ќе рече “јас кажувам овде!!!” Прав другар ќе го земе на спиење да не мрзне надвор.

Browsing Tag

сладолед

Коктели ама здрави

Пиењето на ладен чај во летните месеци може да биде пријатна и освежувачка алтернатива за цел ден.  Еве неколку причини зошто ладниот чај е популарен…
Повеќе